Bestelformulier Boeken

    HomeBestelformulier Boeken

Bestelformulier Boeken

dierenfotograaf
In dit boek met 144 pagina”s worden 34 koeienrassen beschreven. Van de oer-nederlandse zwart- en roodbonten, Blaarkoppen en lakenvelders tot en met de Piemontese ,Limousin en Watusi. Jan Smit maakte prachtige foto’s en Reimer Strikwerda verzorgde de teksten. Een compleet lees- en kijkboek voor iedereen die wil weten welke rassen in ons land voorkomen, de geschiedenis ervan en hun huidige functie.

GEEN VERZENDKOSTEN

Totaal: € -
In dit boek met de 144 pagina’s wordt de geschiedenis en de kenmerken 26 verschillende hoenderrassen beschreven.
Niet alleen de fraaie verschijningsvorm, maar ook het karakter en de zogeheten nutseigenschappen hebben bij de keuze van de hoenderrassen in dit boek een rol gespeeld. Met prachtige foto’s van fotograaf Jan Smit en Jinke Hesterman verzorgde te teksten.

GEEN VERZENDKOSTEN

Totaal: € -

Nu er steeds meer varkens buiten komen, heb je een grote kans dat je ineens oog in oog staat met een jouw onbekend ras. Dit boek helpt je de “buitenvarkens” te herkennen. Bij de 14 beschrven rassen- van Berkshire en Bonte Bentheimer tot en met de pietrain en Tamworth – wordt telkens de vraag gesteld : wat wil het varken? Met prachtige foto’s van dierenfotograaf Jan Smit en Jinke Hesterman verzorgde de teksten.

GEEN VERZENDKOSTEN
Totaal: € -